Siirry sisältöön

Työnantajat

Työnantajat

Luotettavaa henkilöstöpalvelua

Vuokratyövoimapalvelumme kautta saat turvallisesti ja luotettavasti osaavat työntekijät sijaisuuksiin, sesonkiaikojen ruuhkahuippuihin tai erilaisiin projekteihin.

Me toimimme työntekijän työnantajana ja hoidamme myös kaikki työnantajan velvoitteet. Huolehdimme mm. työntekijöidemme työterveyshuollosta ja palkanmaksuista työnantajamaksuineen. Saat meiltä ammattitaitoista, osaavaa, motivoitunutta, työssään jaksavaa ja työstään nauttivaa henkilöstöä.

Oikea henkilö tehtävään

Rekrytoinnin ulkoistaminen on turvallinen ja vaivaton keino varmistaa oikea henkilö oikeaan tehtävään. Yrityksen kausivaihtelut, sairaus- ja lomien sijaisuudet, projektit ja kampanjat sekä ylitöiden ja ruuhkahuippujen tasaaminen ovat tilanteita, jotka saattavat aiheuttaa ongelmia.

Työtehtävä saattaa myös olla sisällöltään sellainen, että asiakas kokee helpommaksi ulkoistaa rekrytointi. Toisaalta asiakas saattaa kokea tehtävän vaativuuden vuoksi tarvitsevansa ulkopuolista apua varmistaakseen rekrytoinnin onnistumisen.

Vastaamme koko rekrytoinnista sisältäen tarve-/osaamiskartoitukset, työpaikkailmoitukset, referenssitarkistukset ja esittelyt, hakemusten käsittelyt, haastattelut sekä tarvittaessa myös koulutuksen tai perehdytyksen tulevaan tehtävään.

Ammattitaitomme on kokonaisuudessaan käytössäsi. Voit keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen samalla, kun rekrytointisi etenee.

Työnantajan yhteydenotto: helsinki@arenastaff.fi tai soittamalla numeroon: +358 29 370 0110